Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Μοναδικές επιτυχίες σε περίοδο...ΚΡΙΣΗΣ!



Έρχεται η πρώτη συλλογή του Underground Union με τίτλο "Μοναδικές επιτυχίες σε περίοδο...ΚΡΙΣΗΣ! ".

Η συλλογή περιέχει κομμάτια από μπάντες που έχουν παίξει σε συναυλίες μας , από μπάντες φίλων και γνωστών που κινούνται στην ευρύτερη εναλλακτική σκηνή , μπάντες που δεν κατάφεραν να εκδώσουν τη δουλειά τους πριν διαλυθούν και μέσα από αυτή τη συλλογή τους δίνεται η ευκαιρία να μην χαθεί ένα μικρό ,τουλάχιστον, μέρος της δουλειάς τους.

Το χαρακτηριστικό της συλλογής είναι η ποικιλία της από μουσικής άποψης , καθώς και το ότι περιέχει πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια και αποσπάσματα από την πιο πρωτότυπη , χιουμοριστική και καμένη ραδιοφωνική εκπομπή παγκοσμίως...

Για να την προμηθευτείτε τη συλλογη επικοινωνήστε με το Underground Union Crew στις σελίδες στο Myspace, στο Youtube και το Facebook.
Για να κατεβάσετε την συλλογή ακολουθήστε το download link: http://www.mediafire.com/?iq2gmn9wvnqu58a


Tracklist


  1. intro - Μάνταλα ! ( αλληλογραφία )
  2. Φουντούκια - γάλαμεμέλι
  3. Bandage - Working title
  4. Oi! AskimOi! - Oi! AskimOi!
  5. Voodoo Healers - Carol (Neil Sedaka cover) *
  6. AAS - The ass/is there any spirit ? *
  7. Weird Totem - Voodoo Cactus Tree *
  8. Dingo Pirate - My girl *
  9. 'Αδειες μέρες - κυνηγός
  10. Βρώμικος Νότος - Λογοκρισία
  11. Τοξικά απόβλητα - Κατέβασέ το
  12. "Big Belly" Jim & the toothpicks - Love me though *
  13. Ραντανπλάν - Αλκοολικός
  14. Green Goblins - Frankestein of Love
  15. Thee Side walkers - Steppin' stone (Boyce/Hard cover) *
  16. Σάπιες μπάμιες - Σάπιες μπάμιες ! *
  17. Ντέρτι Dancing - Κατεβαίνω στον αγώνα (folk version) *
  18. Vomit Bitch - Hellish Mature *
  19. Burn the boredom - Σεβασμός στα ζώα
  20. Peppercats - Womanthem (live Bouncing Souls cover) *
  21. Pornostroika dadaifi - Λυκάνθρωπος
  22. Κουκουρούκου BAND - Μου'χεις κάνει VOODOO ! *
  23. outro - Μάνταλα! ( ή καλπασμός ... ή ΘΑΝΑΤΟΣ ! )

*ακυκλοφόρητα δισκογραφικά κομμάτια. 


Λίγα λόγια για την Underground Union...


Το Underground Union είναι μια ομάδα η οποία επιδιώκει την προώθηση της εναλλακτικής μουσικής σκηνής μέσω διάφορων εκδηλώσεων, όπως party και συναυλίες στη πόλη του Ηρακλείου, καθώς και την ανάδειξη και στήριξη συγκροτημάτων.

Οι εκδηλώσεις μας οργανώνονται με τη λογική να είναι προσβάσιμες στον καθένα, γι 'αυτό και προσπαθούμε να κρατάμε τις τιμές όσο το δυνατόν πιο χαμηλά, ενώ είναι χρηματοδοτούμενες από τα ίδια τα μέλη της ομάδας και μόνο. Ούτε χορηγίες ούτε κάποια πανεπιστημιακή διοίκηση συμβάλουν οικονομικά. Και αυτό όχι τυχαία, θέλουμε μέσα από τη δουλειά μας να αναδειχθεί το γεγονός ότι μπορούν εκδηλώσεις να είναι πολύ καλά οργανωμένες από ερασιτέχνες που εργάζονται ανιδιοτελώς και με κίνητρο μόνο το μεράκι τους και την αγάπη τους γι 'αυτό που κάνουν. Κέρδος, αν υπάρχει, χρηματοδοτεί τα αμέσως επόμενα εγχειρήματα με σκοπό να είναι καλύτερα από τα προηγούμενα.

Στα 2 περίπου χρόνια δράσης της ομάδας βασικότερο από όλα, ακόμα και από αυτούς που συμμετέχουν σε αυτή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος ο οποίος στηρίζει ή συμμετέχει. Και αυτός ο κόσμος είναι ο καθένας που θα συνεισφέρει παίρνοντας ένα ποτό από το μπαρ μέχρι αυτόν που μας βοηθάει με τεχνικές γνώσεις για να στήσουμε καλύτερα μια συναυλία. Χωρίς αυτόν τον κόσμο το Underground Union απλά δεν θα υπήρχε.

Σε εποχές που το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας υποφέρει οικονομικά, η ανάγκη για συνεύρεση, διασκέδαση και επικοινωνία περιμένει μια αφορμή να εκδηλωθεί. Θέλουμε οι εκδηλώσεις μας να γίνουν αυτή η αφορμή. Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση και κριτική, καθώς και σε οποιονδήποτε θέλει να συμμετέχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου